FoodCie

FoodCie 2016-2017

”Of de FoodCie is om de vingers bij af te likken – dat laten we aan jou over. Bekijk de foto, oordeel zelf. Over de producten van de FoodCie kunnen we echter kort zijn: die zijn objectief geproefd om de vingers bij af te likken. Dat beogen we als commissie althans.

De FoodCie, de culinairste commissie van Awater, gaat haar derde levensjaar in. Dit jaar hopen we evenementen fingerlickin’ te maken door ze van bite te voorzien. De bitterballen bij de borrel smaken verrukkelijk, net als de speculaasjes bij het koffieuurtje, maar voor de verandering willen we graag eens iets van eigen makelij rond laten gaan – zonder aan smaakervaring onder te doen. Als een andere commissie met de FoodCie wil samenwerken: mail ons (foodcie@svawater.nl) of trek ons aan ons (denkbeeldige) schort. Daarnaast wil de FoodCie dit jaar zelf evenementen opzetten, zoals een wijnproeverij met bijpassende hapjes.

Omdat eten hoort bij de belangrijkste geneugten des levens en je dat soort geneugten prima kunt delen met anderen hopen wij op veel culinaire uitwisseling binnen Awater dit jaar. Voor voor- en napret rond evenementen kun je ons vinden op Facebook: www.facebook.com/FoodCie. Ruik je later!”

Naast supersjef vervullen de commissieleden de volgende functies:

Voorzitter:                         Gerlien Spijkerboer
Penningmeester:             Annika van Bodegraven & Ykwinno Hensen