Masterleden en alumni

Is je Awaterlidmaatschap verlopen, maar wil je nog steeds heel graag op een paar activiteiten van Awater komen? Als je een master bent gaan doen, is het mogelijk om masterlid te worden bij Awater!

Vanaf 2018 biedt Awater een masterlidmaatschap aan. Dit tweejarig lidmaatschap is voor (pre)masterstudenten van de masters Neerlandistiek, Nederlandse taal en literatuur en Nederlandse taal en cultuur: Educatie en communicatie in Utrecht. Als masterlid ben je regulier lid van Awater en heb je toegang tot alle activiteiten. Het is een lidmaatschap voor 2 jaar voor €19. Bovendien is Awater dé plek waar je medestudenten uit verschillende jaarlagen kunt ontmoeten!

Meld je aan via het formulier!

Doe je een andere master die hier niet genoemd is maar wil je je wel graag aanmelden? Stuur ons vooral een mailtje via bestuur@svawater.nl!

Wilt u als alumnus Awater financieel steunen? Word dan Vriend van Awater!