Het project ‘Diversiteit: Instroom & Selectie’

is op zoek naar een student-lid (0,2 fte)

 

 

Voor het project ‘Diversiteit: Instroom & Selectie’ zijn wij op zoek naar een student-lid. Het project maakt deel uit van één van de actielijnen van de Taskforce Diversiteit van de Universiteit Utrecht. Het doel van deze lijn is om een diversere studentenpopulatie aan te trekken en op basis van kansengelijkheid ondervertegenwoordigde groepen beter te laten instromen. Hiervoor is een projectplan geschreven dat  op dit moment wordt uitgevoerd. Het student-lid zal samen met het andere reeds aanwezige student-lid helpen om met name het studenten perspectief te vertegenwoordigen en zo een meer diverse toestroom van studenten te bewerkstelligen. Belangrijk onderdeel van de functie is de organisatie van een online symposium om onze kennis met belangstellenden binnen de organisatie te delen.

 

Functieomschrijving

Als student-lid ga je aan de slag voor 0,2 fte, oftewel een dag per week. Wat ga je doen? Je gaat op zoek naar de vraagstukken en belemmeringen omtrent zaken als studiekeuze. Een belangrijk onderdeel is het inhoudelijk voorbereiden van een online symposium over de resultaten van het project.

 

Functieprofiel

Voor deze functie zoeken wij iemand die:

·       een bachelor- of masteropleiding volgt aan de Universiteit Utrecht;

·       affiniteit en ervaring heeft met het thema diversiteit;

·       sociaal vaardig is en makkelijk contacten legt;

·       secuur is en goed in teamverband kan werken;

·       organisatorische vaardigheden heeft;

·       initiatief toont en met ons team kan meedenken;

·       goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden heeft.

We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar een nieuwe collega met een diverse achtergrond. We nodigen dan ook nadrukkelijk studenten van verschillende (culturele) achtergronden uit om te reageren

Wij bieden

Als student-lid ga je aan de slag voor 0,2 fte. Daaraan verbonden zit een uurloon van 10,05 en een aanstelling voor een jaar.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief samen met je cv naar Jaap Meeuwissen, j.meeuwissen@uu.nl. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar j.meeuwissen@uu.nl.