Commissies

Zonder Awaters enthousiaste leden zouden wij niet bestaan en dus willen wij al onze leden zo goed mogelijk betrekken bij de studievereniging. Ieder jaar zijn er meerdere commissies waar leden zich bij kunnen aansluiten en zo een activiteit op poten kunnen zetten.

Activiteitencommissie organiseert ieder blok (ont)spannende activiteiten voor alle leden.
Te bereiken via: ac@svawater.nl

AcquisiCie is Awaters eigen marketingteam. Brengt geld in het laatje en regelt de leukste kortingen voor leden.
Te bereieken via: acquisitie@svawater.nl

Buitenlandsereiscommissie organiseert de jaarlijkse studiereis naar een bestemming in het buitenland.
Te bereiken via: brc@svawater.nl

Familiedagcommissie laat families kennismaken de opleiding en Awater op de jaarlijkse Familiedag.
Te bereiken via: familiedag@svawater.nl

FeestCie organiseert samen met andere verenigingen knalfuiven en hier en daar een themaborrel.
Te bereiken via: feestcie@svawater.nl

FoodCie voorziet menig Awateracitiveit van 5-sterren catering en organiseert daarnaast de lekkerste activiteiten.
Te bereiken via: foodcie@svawater.nl

Introductiecommissie organiseert jaarlijks het introductiekamp voor eerstejaars Awateraars.
Te bereiken via: intro@svawater.nl

LiftCie organiseert ieder jaar een zenuwslopende liftwedstrijd naar een onbekende locatie in het buitenland.
Te bereiken via: liftcie@svawater.nl

MusiCie biedt met de Muzikale Avond en het Open Podium een podium aan (muzikaal) Awatertalent.
Te bereiken via: musicie@svawater.nl

PoëCie organiseert Awaters eigen poetry slam, de Bellum Poetica.
Te bereiken via: bellumpoetica@svawater.nl

RelevanCie organiseert studiegerelateerde activiteiten, symposia, excursies en het jaarlijkse Literair Diner.
Te bereiken via: relevancie@svawater.nl

SportCie organiseert sportactiviteiten voor de actiefste Awateraars.
Te bereiken via: sportcie@svawater.nl

ViCie voorziet Awater van allerlei soorten beeldmateriaal: posters, banners, foto’s, aftermovies, etc.
Te bereiken via: vicie@svawater.nl

Weekendjewegcommissie organiseert elk jaar een gezellig weekendje op een leuke locatie in eigen land.
Te bereiken via: weekendjeweg@svawater.nl

Naast deze commissies hebben leden de mogelijkheid redactielid te worden van het verenigingsblad, de Spraakwater. Tevens kunnen mannelijke leden zich voegen bij het herendispuut van Awater, genaamd Cum Grano Salis.