Commissies

Zonder Awaters enthousiaste leden zouden wij niet bestaan en dus willen wij al onze leden zo goed mogelijk betrekken bij de studievereniging. Ieder jaar zijn er meerdere commissies waar leden zich bij kunnen aansluiten en zo een activiteit op poten kunnen zetten.

AcquisiCie is Awaters eigen marketingteam. Brengt geld in het laatje en regelt de leukste kortingen voor leden.
Te bereieken via: acquisitie@svawater.nl

Buitenlandsereiscommissie organiseert de jaarlijkse studiereis naar een bestemming in het buitenland.
Te bereiken via: brc@svawater.nl

Cultuurcommissie organiseert uitjes van culturele aard, zoals museumbezoek, tentoonstelling, bezienswaardigheden, etc. die Utrecht rijk is.
Te bereiken via: cultuur@svawater.nl

Duurzaamheidcommissie is vooral een samenwerkingscommissie die zich vooral inzet voor een duurzamere vereniging.
Te bereiken via: duurzaamheid@svawater.nl

Familiedagcommissie laat families kennismaken de opleiding en Awater op de jaarlijkse Familiedag.
Te bereiken via: familiedag@svawater.nl

FeestCie organiseert samen met andere verenigingen knalfuiven en hier en daar een themaborrel.
Te bereiken via: feestcie@svawater.nl

Introductiecommissie organiseert jaarlijks het introductiekamp voor eerstejaars Awateraars.
Te bereiken via: intro@svawater.nl

LiftCie organiseert ieder jaar een zenuwslopende liftwedstrijd naar een onbekende locatie in het buitenland.
Te bereiken via: liftcie@svawater.nl

LuCo organiseert dit jaar alle lustrumactiviteiten om het 25 jarig bestaan van Awater het hele jaar door te vieren.
Te bereiken via: lustrum@svawater.nl

MusiCie biedt met de Muzikale Avond en het Open Podium een podium aan (muzikaal) Awatertalent.
Te bereiken via: musicie@svawater.nl

PoëCie organiseert Awaters eigen poetry slam, de Bellum Poetica.
Te bereiken via: bellumpoetica@svawater.nl

RelevanCie organiseert studiegerelateerde activiteiten, symposia, excursies en het jaarlijkse Literair Diner.
Te bereiken via: relevancie@svawater.nl

Sport- en spelCie organiseert sport- en spelactiviteiten voor de actiefste Awateraars.
Te bereiken via: sportenspel@svawater.nl

ViCie voorziet Awater van allerlei soorten beeldmateriaal: posters, banners, foto’s, aftermovies, etc.
Te bereiken via: vicie@svawater.nl

Weekendjewegcommissie organiseert elk jaar een gezellig weekendje op een leuke locatie in eigen land.
Te bereiken via: weekendjeweg@svawater.nl

Naast deze commissies hebben leden de mogelijkheid redactielid te worden van het verenigingsblad, de Spraakwater. Tevens kunnen mannelijke leden zich voegen bij het herendispuut van Awater, genaamd Cum Grano Salis.