Lid worden?

Bachelorstudenten

Awater is de studievereniging voor Utrechtse Neerlandici. Awater organiseert studiegerelateerde activiteiten, zoals symposia en excursies, maar ook buitenschoolse gezelligheid, zoals maandelijkse borrels en een buitenlandse reis. Voor €47,50 ben je vijf jaar lid van Awater en kun je deelnemen aan activiteiten én profiteren van korting op je studieboeken. Daarnaast kun je je voor €32,- aanmelden voor het introductiekamp. Op het introkamp maak je voor het collegejaar begint al kennis met je studiegenoten en leer je Awater als vereniging kennen.

Wil je lid worden van Awater? Klik dan hier om je in te schrijven! Via dit formulier kan je je tevens inschrijven voor het introductiekamp.

Masterstudenten

Vanaf 2018 biedt Awater een masterlidmaatschap aan. Dit tweejarig lidmaatschap is voor (pre)masterstudenten van de masters Neerlandistiek, Nederlandse taal en literatuur en Nederlandse taal en cultuur: Educatie en communicatie in Utrecht. Als masterlid ben je regulier lid van Awater en heb je toegang tot alle activiteiten, maar daarnaast zullen er ook activiteiten georganiseerd worden die interessant zijn voor masterstudenten. Bovendien is Awater dé plek waar je medestudenten uit verschillende jaarlagen kunt ontmoeten!

Meld je aan via het formulier!

Doe je een andere master die hier niet genoemd is maar wil je je wel graag aanmelden? Stuur ons vooral een mailtje via bestuur@svawater.nl!